2020-10-05

Fizik Lisans öğrencilere duyuru



 

Sevgili Öğrenciler,

2020-2021 akademik yılınız hayırlı olsun. 2020-2021 ÖSYM yerleştirmesi ile Bölümümüzü tercih eden öğrencilerimizi tebrik ederiz. Bildiğiniz üzere Pandemi dolayısıyla Ülkemizdeki tüm üniversiteler uzaktan eğitim kararı aldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fizik Bölümü olarak bizde uzaktan eğitim için tüm hazırlıklarımızı tamamladık.

Öncelikle kayıt işlemleri için harç yatırma (sadece harç yükümlülüğü olanlar için) son tarihinin 05/10/2020 olduğunu hatırlatmak isteriz. Harç ödemesini yapmış öğrencilerimiz ders seçme işlemleri yapabilirler. 1. Sınıf öğrencileri için ders tercih ve kayıtları kayıt sistemi tarafından otomotik olarak yapılacaktır. Ayrıca danışmanları herşeyin doğru yapıldığını sistem üztünden kontrol edecektir. Yeni öğrencilerimiz bu konuda rahat olsunlar.

1. Sınıflar için ders programı aşağıda verilmiştir. Ders programında gösterilen derslere ders öncesi 10 dakika kala derse giriş yapabilirsiniz. Derslere uzaktan eğitim sistemi (http://nkuzem.nku.edu.tr/ )  üzerinden “Sisteme Giriş” kısmına tıklanarak giriş yapılacaktır. Sisteme girişte önce öğrenci numaranız daha sonra şifre olarak T.C. numaranızı girmelisiniz.

Her türlü sorunlar için danışman hocanız Özlem Kocahan YILMAZ (okocahan@nku.edu.tr) ve Bölüm Başkanı Serbülent YILDIRIM (serbulentyildirim@nku.edu.tr ) e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz.

NOT: Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I, Türk Dili I ve Yabancı Dil I (İngilizce) dersleri ile ilgili duyurular  http://nkuzem.nku.edu.tr/ sisteminde yapılacaktır.